Bine ati venit pe site-ul oficial al companiei EMPI

SC EMPI SRL este o societate comerciala ce a fost infiintata in anul 1995, avand ca activitate principala intretinerea si repararea autovehiculelor.


Personalul de specialitate al firmei cuprinde 3 mecanici, 2 electricieni, 4 tinichigii si 4 vopsitori, avand 10 posturi de lucru. Pregatirea echipei EMPI SERVICE este asigurata si prin participarea la cursuri specializate organizate de principalii nostri furnizori.


Dotarile tehnice moderne ale service-ul: elevatoare, rampe, aparate de masura si control, aparate de reincarcare AC, testere, cuptor vopsit, va ofera servicii profesionale de reparatii la standarde calitative ridicate si permite efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 10 autovehicule.


Avand un nivel inalt de instruire, echipa EMPI SERVICE, este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic European. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare.


Calitatea serviciilor noastre este garantata de profesionalismul personalului specializat si de garantia oferita pentru reparatiile prestate.


Punem la dispozitia clientilor nostri atat piese si accesorii originale pentru autovehiculele lor, dar si accesorii de buna calitate, selectate cu grija de specialistii nostrii.


Va oferim servicii de reparatii si intretinere pentru ca automobilul dumneavoastra sa poata fi intr-o permanenta miscare.